3 cosmetische behandelingen voor een stralende glimlach

Klaar om van 2021 het jaar te maken waarin je je glimlach opvrolijkt? Lees dit artikel, waarin we ingaan op de details van drie cosmetische tandheelkundige behandelingen die je een stralende glimlach zullen bezorgen.

  • Tanden bleken
    Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​stralende glimlach te krijgen, is door professioneel te bleken. Professioneel bleken is een stuk effectiever dan de whitening producten die je zonder recept bij de drogisterij kunt kopen. Met bleken verkrijg je fantastische resultaten met slechts een bezoek van 90 minuten aan een professionele parktijk.
  • Whitening voor thuis
    Wil je snel en makkelijk een wittere glimlach? Naast professioneel laten bleken, bieden veel praktijken ook whitening-kits voor thuisgebruik aan. Vaak met dezelfde resultaten van professionele kwaliteit! Zij zorgen voor aangepaste trays, professionele gel en gemakkelijk te volgen instructies. Hoewel het bleken thuis langer duurt dan de procedure bij de praktijk, zul je binnen twee weken fantastische resultaten beginnen te zien.
  • Facings
    Wilt u een meer permanente oplossing? Dan kan je kiezen voor facings. Dit zijn een dunne schelpen van porselein die op maat gemaakt zijn om over de tanden te passen. Ze kunnen niet alleen verkleuring aanpakken, maar ook uitlijning, afgebroken tanden en echt alle andere esthetische problemen die je wilt corrigeren. Facings zijn sterk en duurzaam, en vlek- en breek bestendig.

Angelique Waardijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *